1337 

1337
Immediate Gains

 

books order here > https://www.schiltpublishing.com/shop/books/new-releases/i-am-waldviertel/


or send me an email

en vele anderen 

en vele anderen hard cover
168 p
ISBN/EN 978-90-816441-0-5
Vanaf 9 november is het tweede seizoen te zien van de NTR/VARA/VPRO-dramaserie ‘A’DAM – E.V.A.’ (‘Amsterdam en vele anderen’). Tijdens de opnamen van deze achtdelige serie bracht fotografe Carla Kogelman, winnares van een World Press Photo Award in de categorie Observed Portraits, bijna tachtig draaidagen door op de set. Binnenkort verschijnt haar fotoboek ‘En Vele Anderen’, waarin ze het filmproces vastlegt. Bovendien is vanaf 1 november een selectie van de foto’s van Carla Kogelman te zien op een outdoor expositie in Amsterdam.
Terwijl de acteurs en filmploeg de stad als decor gebruikten voor hun verhalen, zag Kogelman hoe de productie zelf onderdeel werd van de stad. ‘En Vele Anderen’ is een eigentijds en soms surrealistisch portret van de stad en haar bewoners, waarbij fictie en werkelijkheid in elkaar overlopen. Parool-journalist Mark Moorman liep ook een paar dagen mee met de opnamen en beschrijft in ‘En Vele Anderen’ wat hij zag en meemaakte. Het voorwoord is van de hand van Wilfried de Jong. ‘En Vele Anderen’ is vanaf 1 november te koop.
Van 1 november tot en met 30 december wordt een outdoor expositie van de backstage foto’s van Kogelman gehouden bij de Tolhuistuin aan het IJ. Wie vanaf het Centraal Station het pontje naar de Buiksloterweg neemt, ziet daar uitgestapt aan de linkerhand de expositie. Op twaalf zogenaamde bordbusters zijn maar liefst 46 foto’s van Carla Kogelman uit de serie ‘En Vele Anderen’ te zien.
Het tweede seizoen van ‘A’DAM – E.V.A.’ is vanaf 9 november acht weken lang op zondag om 20.25 uur te zien bij de NTR/VARA/VPRO op NPO 3. De hoofdrollen worden gespeeld door Teun Luijkx, Eva van de Wijdeven, Rick Paul van Mulligen, Urmie Plein, Sanne den Hartogh en Rutger Remkes. Het scenario is geschreven door Robert Alberdingk Thijm, de regie is in handen van Norbert ter Hall.

 

books

so 2013 book 

so 2013 book www.so2013.nl

 

books magazine FAMILIE
afstudeerproject foto academie december 2011

te koop > 

te koop > Gegevens boek:
fotografie > Carla Kogelman
vormgeving > Ron Jagers
druk > drukkerij De Gans
ISBN > 978-90-816441-1-2
Fotoboek St. Pieters en Bloklands Gasthuis

Dit boek is meer dan een bundeling mooie foto�s. Het is een verhaal. Een verhaal van het laatste jaar wonen en werken in het monumentale St. Pieters en Bloklands Gasthuis. Een getuigenis van alle mooie, ontroerende, leuke en moeilijke momenten. Een getuigenis van een jaar van lief en van leed, van vreugde en verdriet, van zorgen voor en afscheid nemen van.

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston
Immediate Gains